Designsupport

design-support-1-580-580

Designsupport

En partner med dig varje steg på vägen

Ett projekt handlar om mer än ett enkelt produktval – det handlar om en design som möter ägarens behov, sänker kostnaderna, förbättrar designens livslängd och skyddar ditt rykte. Med andra ord handlar det om det totala värdet du får från en partner som är engagerad i att göra ditt projekt till en framgång.

På Tensar går vi längre än att bara sälja produkter. Vårt team av utbildade ingenjörer och säljare finns här för dig från början av ditt projekt till dess slutförande och var som helst däremellan. Som din partner tar vi med oss expertråd och prisbelönta programvara som gör att du lättare kan skapa och försvara specifikationer och hjälper dig designa med större självförtroende.

Värdeteknik

Offra inte prestanda för pris. Vi kan hjälpa dig att maximera din budget med beprövade strategier som skapar strukturer med högst prestanda, ofta till lägre kostnader. Vårt erfarna team arbetar med dig för att bestämma den bästa lösningen för ditt projekts unika omständigheter och krav. Oavsett om du behöver minska ytan, stabilisera mjuk mark, förlänga projektets livslängd eller någon kombination däri, är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina projektspecifika mål. 

Begär projektgranskning

Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Designa med självförtroende, var som helst.

  • Design & evaluate pavement and gravel sections
  • Design & evaluate working platforms
  • Easily compare alternative materials
  • Determine initial and lifecycle cost savings, time savings, and sustainability metrics
  • Create high-level summaries of the design alternatives for project stakeholders
  • Share features that aid collaboration

Lär dig mer

Börja designa nu

Stacked Image 0

TensarSoil® mjukvara

Designprogrammet TensarSoil tillåter konstruktören att producera konstruktioner för förstärkta jordväggar, sluttningar och brostöd. 

Genom att använda designprogrammen som erbjuds av Tensar kan konstruktionsingenjören spara värdefull tid genom att generera konstruktioner internt. För att hjälpa konstruktionsingenjören med denna process finns Tensar design- och teknisksupportteam tillgängligt för att ge råd och erbjuda en konstruktionskontrolltjänst.Begär TensarSoil