Tensar-skillnaden

Med Tensar kan du leverera ditt projekt med tillförsikt eftersom vi ger dig möjligheten att uppnå kostnadseffektiva, beprövade, konstruerade lösningar. Vår branschledande teknik drivs av innovation och löser de tuffaste utmaningarna med markstabilisering, jordförstärkning och platsutveckling.

Inte bara en tillverkare

På Tensar älskar vi att lösa markproblem med innovativa, motståndskraftiga lösningar och att dela den passionen med andra. Vi är här för att stödja med beprövad teknik, beprövade projektframgångar och större totalvärde som ger bevisade besparingar. Vårt globala team och internationella nätverk av distributörer säkerställer bättre projektupplevelser och slutresultat.  

Varför, hur och vem av Tensar

Bygger en motståndskraftig framtid

Vi tror för att skapa en mer motståndskraftig framtid behöver världen självsäkra designers och byggare som förstår hur man uppnår hållbarhet. Även om det verkar kontraintuitivt att sätta plast i marken som en hållbar lösning, är inte all plast en del av problemet.

Se varför

Gå med i Tensar-teamet

Vi är inte bara ett företag; vi är ett team av innovatörer. Tensar är en plats där du kan bidra från dag ett och dina bidrag har betydelse i större skala. Oavsett om du är nyexaminerad eller en karriärveteran vill vi ha människor med en passion för problemlösning och kontinuerlig innovation. Låter detta som dig?

Kolla Tensars LinkedIn för öppningar

Stacked Image 0

Ett företag, global räckvidd

Beläget i Storbritannien med ett projekt i Mellanöstern? Inga problem. Tensar är världsledande och experter inom stabiliseringsnätteknologi. Vårt globala team och internationella nätverk av distributionspartner ger support och råd oavsett var du befinner dig.